23/09/2017 Sujin komt skaten in Antwerpen!

AntwerpenIMG_5040bewk (2)

Sujin was een van de winnaars van een skatewedstrijd en kon zo samen met twee andere kinderen uit India een trip maken door Europa.

Sujin is één van de succesvolle jongeren van de Kovolam Skateclub. Hij woont in de vissershaven van Kovolam in India. Hij volgt tweedekansonderwijs in het SISP-centrum en is er een vlijtige leerling. Sujin zegt dat hij zonder de skateclub nooit alle dagen naar school zou komen.

“No school, No skating”

Na de schooltijd krijgt hij de kans om onder deskundige begeleiding van de skate-instructeur, Vineeth, zijn hobby uit te oefenen.

Hij weet echter : “No school, No skating!’ Heel wat van de leerlingen, waaronder zelfs meisjes komen dagelijks naar de school. Ze genieten van de kans die ze er krijgen om zich te ontspannen. En zoals Vineeth steeds herhaalt: ‘Keep Try!. “Geef niet op”: niet bij het skaten, niet in de school en niet in je leven… De onvoorwaardelijke inzet van iedereen in het SISP-centrum geeft kinderen, jonge meisjes en vrouwen en jongvolwassenen de kans om te leren én te ontspannen, de kans om ‘een held’ te zijn!

Bekijk zijn verhaal en zijn belevenissen hier (streaming video):  Skaters uit India in Antwerpen (Karrewiet)  No school, no skating (Canvas nieuws)

Deze slideshow vereist JavaScript.